12 листови
Еднолистни
работни
настолни календари и пирамидки
макети за деца
макети средна сложност
Български забележителности - за напреднали
макети с европейска архитектура
Домашен театър
за нас 
издания 
клиенти 
заявки 
контакти 
проект "за българия" 
История
Камея днес
Екип
 
начало    |   e-mail    |   Търсене:   

началоновини

Макетите вече в продажба on-line

23 Юни 2006 г.

   Всичко, от което имате нужда е дебитна карта (скоро ще може и с кредитна карта), цветен принтер и желание да режете, да лепите, с една дума – да творите!
Как става? Лесно: В страницата на раздел “Макети” избирате категорията макети, която е по вашите предпочитания и сили. Там съответно избирате желания от вас макет. Под снимката на всеки макет има линк, чрез който можете да направите плащането.
Ако използвате за първи път услугите на e-Pay, трябва да направите няколко неща, преди да можете да платите. Те са следните:
1. Трябва да “разрешите” картата си чрез банкомат. След поставянето на картата в банкомат избирате “Други услуги”, после “Плащане чрез Интернет”, накрая “Да”. Картата ви е “разрешена”.
2. Регистрация в e-Pay системата за получаване на потребителско име и парола. Следвайте стъпките, показани в сайта, за да получите потребителското си име.
3. Активиране в e-Pay на потребителското ви име. След влизане в системата на www.e-Pay.bg избирате “Картотека”. После от лявата страна на екрана избирате “Добавяне на карта”. В получения прозорец трябва два пъти да попълните номера на картата ви, но БЕЗ интервали; името ви както е изписано на картата; валидност на картата – изписва се Месец.Година (напр. 10.2008); потребителско име – добре е да впишете коя карта искате да ползвате, ако имате или възнамерявате да имате няколко карти.
Вече сте регистрирани в e-Pay и можете да попълните проформата за плащане на избрания от вас макет.
ВАЖНО!
Процедурата по получаване на потребителско име и парола е дълга, но се извършва еднократно. При следващото пазаруване няма да е нужно да извървите всички тези стъпки.
След като платите, получавате възможност да изтеглите PDF файлове във формат А4, които да разпечатате на цветния принтер (може и черно/бели, ако желаете). Част от страниците във файловете са страници с описание на обекта и указания за сглобяването му. Ако по някаква причина изтеглянето на файловете прекъсне, моля изпратете ни писмо на work@kamea-bg.com, че сте извършили плащане, информация за плащането (кога е извършено; от кого; вашият e-mail; ако знаете: номер на плащане, КИН или някаква друга информация, по която можем да идентифицираме плащането) и адреса, на който да ви изпратим закупения макет.
Ако искате да си купите макет по този начин, но нямате дебитна карта, можете да платите по банков път или със запис, а ние ще ви изпратим файловете по e-mail.
Приятно!

всички новини »
www.kamea-bg.com © 2020 Камея. Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават
Единствено в България
ЦВЕТНО триизмерно
прототипиране

Вашата кошница е празна!

На цена 10 лв. можете да поръчате CD, съдържащо разширена версия на електронния снимков каталог "Ти си земен рай", с удобни категории и ключови думи за търсене на снимките.

Регистрация и записване
на файлове за експонация,
предпечат и др.