12 листови
Еднолистни
работни
настолни календари и пирамидки
макети за деца
макети средна сложност
Български забележителности - за напреднали
макети с европейска архитектура
Домашен театър
за нас 
издания 
клиенти 
заявки 
контакти 
проект "за българия" 
История
Камея днес
Екип
 
начало    |   e-mail    |   Търсене:   

началоновини

GPS-координати и дневника на похода Връшка чука - нос Емине

06 Април 2009 г.

   Скъпи приятели,
Навярно вече сте чули за прехода на екипа ни по билото на Стара планина – от най-западната й точка Връшка чука, до нос Емине – най-източният й край. Навярно вече сте разгледали и сайта, който направихме, за да проследите това приключение ден по ден.
Целта на този преход беше не само да се разходим по най-дългата планина на България. Постарахме се да съберем и много информация – впечатленията ни от изминалите дни, снимки, но и да запишем и „сухите” факти – GPS-координати на целия маршрут, както и статистика, включваща изминатите километри, посетените места, хижите, в които отсядахме, общия брой на изкачените върхове, реките и проходите, които пресякохме...
Систематизирането на цялата тази информация ни отне време (е, повече, отколкото очаквахме), но вече сме готови и от известно време всеки, който се интересува от повече подробности може да ги открие на адрес http://www.pohod.seemybulgaria.net/statistics.
На адрес http://www.pohod.seemybulgaria.net/buy.php можете да закупите пътеписа за похода, а най-запалените ще намерят и GPS-координати от маршрута. Надяваме се, че ще сме полезни на всички, посетили сайта ни.
Всяко мнение за похода и за сайта ни е добре дошло на адрес
http://www.pohod.seemybulgaria.net/kontakti.
И най-важното - не забравяйте, че възнамеряваме да направим този поход масов и ежегоден. Скоро започва подготовката за тази година, така че следете новините на сайта ни.

всички новини »
www.kamea-bg.com © 2020 Камея. Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават
Единствено в България
ЦВЕТНО триизмерно
прототипиране

Вашата кошница е празна!

На цена 10 лв. можете да поръчате CD, съдържащо разширена версия на електронния снимков каталог "Ти си земен рай", с удобни категории и ключови думи за търсене на снимките.

Регистрация и записване
на файлове за експонация,
предпечат и др.