12 листови
Еднолистни
работни
настолни календари и пирамидки
макети за деца
макети средна сложност
Български забележителности - за напреднали
макети с европейска архитектура
Домашен театър
за нас 
издания 
клиенти 
заявки 
контакти 
проект "за българия" 
История
Камея днес
Екип
 
начало    |   e-mail    |   Търсене:   

началоза насистория

Издателство "Камея" е създадено през 1993 година. Издава научнофантастичните серии "Фантастика Камея", "Кристална колекция", "Избрано от Тери Пратчет". За 1999 година получава престижната награда "Гравитон" за цялостна дейност в областта на издаването на научна фантастика.

Календарите с марка "Камея Дизайн" вече 10 години намират своите почитатели сред големи и водещи фирми в страната и чужбина. Основно тяхно предимство е, че третират преди всичко българската тема - бит, култура, писменост, архитектура, природа и природни феномени. Всички те излизат със запазения знак на фирмата "Нека да е българско".

Собствените издания на "Камея Дизайн" с този знак се увеличиха и с производството на макети от хартия на български архитектурни забележителности, както и със създаването на електронен снимков каталог с над 13 000 снимки от страната. Те се радват на голям интерес от страна на клиентите и нашите колеги.

Днес "Камея Дизайн" ООД е една от най-популярните рекламно-издателски фирми с напълно затворен цикъл на производство. Разполага със специализирано предпечатно звено и собствена печатна база. Това дава възможност клиентите да получават пълно рекламно обслужване - от дизайнерския проект до готовия продукт в срок и с отлично качество. "Камея Дизайн" работи успешно и в областта на външната реклама.www.kamea-bg.com © 2024 Камея. Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават
Единствено в България
ЦВЕТНО триизмерно
прототипиране


Вашата кошница е празна!

На цена 10 лв. можете да поръчате CD, съдържащо разширена версия на електронния снимков каталог "Ти си земен рай", с удобни категории и ключови думи за търсене на снимките.

Регистрация и записване
на файлове за експонация,
предпечат и др.